2017. április 14., péntek

NFL ruší jednoročný zákaz Aldona Smitha z Oakland Raiders

Smith, 26, vydal v auguste San Francisco 49ers po niekoľkých zákrokoch so zákonom a potom pristál cez záliv s Raiders. Smith prešiel šatňou a povedal rozlúčku v utorok predtým, ako bolo pozastavenie oficiálne oznámené. Smith vydal vyhlásenie v utorok v noci poďakoval Raiders svojim fanúšikom a majiteľovi Markovi Davisovi za ich podporu.

"Túto dobu mám robiť, aby som pracoval na sebe a stal sa človekom, ktorý potrebujem byť, môj tím a organizácia ma potrebujú byť, a viem, že môžem byť," povedal. "Stratil som svoju lásku k hre, čo ma viedlo k nejakým zlým rozhodnutiam, ale som vďačná organizácii Raider za to, že verím v moju sezónu a budem naďalej lepš ie a rastiem z mojej skúsenosti.Teším sa, až sa vrátiť k tímu budúci rok. "

Smith bude voľným hráčom po sezóne, ale lupiči povedal, že by chcel, aby ho priviedol späť, keď je spôsobilý hrať znova.

"Aldona bol kladný prírastok do lupiči," uviedol tím vo vyhlásení. "Zostáva prominentnú v našich dlhodobých plánoch a budeme aj naďalej podporovať tento člen našej rodiny, keď sa dostane pomoc, ktorú potrebuje."

Smith sa stane prvým hráčom pozastavený po celý rok od Clevelandu Josh Gordon vo februári. - aj pre závislé na návykových látkach

Niners prepustený Smith dňa 7. augusta po svojom piatom behu-in so zákonom noc predtým na off deň od výcvikového tábora.Povolenie rozišli s jedným z futbalu najviac hrozivým premietanie Rushers keď ho Santa Clara polícia obvinený z riadenia pod vplyvom alkoholu, hit a beh a vandalizmus.

Smith bol v zmluvného roka. Začal sedem hier a hral v deviatich po lupiči, skončil jeho druhú rovno pérovanie-skrátil sezónu s 28 náčinia a 3,5 vriec.Smith bol odíde jeden z jeho najlepších hier sezóny v Oaklande 30-14 strata pre Minnesota Vikings v nedeľu, kedy mal jeden vrece a tri rozohrávač ponáhľa.

Minul prvých deväť hier v roku 2014 sezóna a zároveň slúži na pozastavenie NFL za porušovanie látky zneužívanie a personal-správanie politik ligy.

Smith podpísala zmluvu na jeden rok s Oaklande len dva dni pred sezóny.Dohoda by mohla vyslúžil toľko ako 8 m $ s bonusmi a stimuly.

Lupiči realizovaná v ich zariadení skôr v priebehu dňa a hráči boli podaní do šatne, keď správa o pozastavení Smitha zlomil.

Smith vytiahol quarterback Derek Carr do susednej miestnosti a dve hovoril pred Smith sa vrátil do šatne a začal rozlúčka s niekoľkými ďalšími spoluhráčmi, vrátane široký prijímač Michael Crabtree, ktorý hral s ním v San Francisco .

lupiči tréner Jack Del Rio povedal v septembri, že tím bol dobre vedomý právnej situácie Smitha, iste vedel, že nemusí byť s tímom dlho daná možnosť ďalšieho zdĺhavého prerušenia.Napriek tomu je to veľká rana pre tím stále dúfajú, aby playoff beh.

Polícia uviedla, že v incidentu augusta že Smith sa zrazila s zaparkovaného vozidla pri parkovaní svojho auta, a potom spôsobil ďalšiu škodu na zaparkovanom vozidle s vozidlom dverami. Scéna bola len niekoľko míľ od sídla 49ers tímu, v alebo na ulici bývalého luxusný bytový komplex Smitha.

Oznámilo Smith odišiel bez ohlásenia kolízie alebo poskytnú všetky identifikačné údaje. Neskôr sa vrátil a bol kontaktovaný pracovníkmi.Smith uviedol "objektívne príznaky, že sú pod vplyvom alkoholického nápoja" a dôstojníci vykonali test triezvy v teréne, uviedla polícia. To bol posledný známy incident pre Smitha v dlhom zozname off-field problémov . Chystal čas počas sezóny 2013, aby sa podrobil liečbe v nemocničnom zariadení po jeho zatknutí v DUI v septembri 2013. V novembri sa priznal, že nie je vinný z troch trestných činov, ktoré sa týkajú nezákonného držania útočnej zbrane. Od júna 2012 vo svojom dome.

Smith bol zatknutý v apríli 2014 na medzinárodnom letisku v Los Angeles.Polícia uviedla, že Smith bol náhodne vybraný pre sekundárne skríning a stal nespolupracuje s procesom, rozprávať TSA agenta, ktorý mu mal bombu. Poplatky boli podané.

Bol povolaný celkovo siedmy v prvom kole San Franciscu v roku 2011 z Missouri. Ten sa ukázal ako jeden z najlepších obrancov NFL v roku 2012 s franšízovej rekord 19,5 vriec pri behu tímu na Super Bowl.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése