2017. április 15., szombat

Dylan Walker vyhodené Souths, právnik hovorí, že on bol spracovaný ako, kus mäsa '

Centrum South Sydney Dylan Walker bol prepustený klubu po tom, čo on a Aaron Gray bol pokutovaný pre ich lieku na predpis škandály.


Walker právnik Julieanne Levick novinárom povedal, že Walker boli prepustení zo strany Rabbitohs po tom, ako zistila, ich vyšetrovanie incidentu. Kovboji a Broncos stretnúť na Veľký piatok v reprodukcii NRL Grand Final Viac

Souths neskôr potvrdil jeho prepustení.Vo vyhlásení, Levick savaged na Rabbitohs vo svetle trestu bývalého testovacom centre je, vyhlasovať, že on bol liečený "ako kus mäsa."

"Správna rad a dospela k záveru, že Walker zneužila liekov na predpis v prípade neexistencie akéhokoľvek znaleckého posudku, "povedala. "Je to tak neuspokojivý výsledok v ľubovoľnom zobrazení najmä s ohľadom ako sa ten chlapec bol ošetrený ako kus mäsa tvárou v tvár vážnym zraneniam v priebehu sezóny 2015.

" Bol nasal, žuť out a dobre a skutočne vypľul.Walker má uvoľňovanie, že jeho právny zástupca sa presadzuje, ale za úplne neprijateľnú cenu, ktorá je jeho povesť. "

Bet365-Vyzdvihnúť bonus

Walker bol silne spojený s prechodom na Manly, kde sa očakáva, aby sa stal piatich -eighth z Parramatta-viazaného Kieran Foran. Klub oznámil skôr, vo štvrtok, že dvojica bola uložená pokuta päť percent ich 2015 hodnoty zákazky. Vo vyhlásení Souths uviedol, že Walker a Gray by byť tiež požadované, aby slúžil 20 hodín verejnoprospešných prác a účasti na vzdelávaní zasadnutí o tom, ako lepšie využiť lieky potom, čo klub uzavrela vyšetrovanie incidentu.

Ďalší pokuta o päť percent z ich zmluvných hodnôt bol pozastavený až do ukončenia vyššie uvedeného.Ale vzhľadom k tomu, Walker bol prepustený, že by sa zdať diskutabilné pre austrálsky zástupcu. Po duo stál palube Souths 'na začiatku tohto mesiaca, klub dokončil správu o incidente v tomto týždni v spojení s NRL integrity jednotky. "…Svojimi činmi a ich následné hospitalizáciu, hráči priviedol klub a NRL do vážneho poškodenia povesti," prečítal vyhlásenie Souths.

2014 premiéri povedal, že nebolo preukázané, že jeden hráč mal nedovolené drogy alebo alkohol v ich systéme.Avšak, "obaja hráči sa však pochádzajú dodatočné bolesti zabíja lieky z vlastných lekárov v deň incidentu, jasne nad rámec toho, čo bolo predpísané ich špecialistami po svojich operácií".

Walker a Gray boli prevezený do nemocnice v skorýc h ranných hodinách 22. septembra po tom, čo utrpel predávkovanie drogami. Oni boli prepustení z nemocnice, o tri dni neskôr.Incident viedol k Rabbitohs posilňovaní ich medikamenty politiku a svoj kódex správania a zvýšiť hráč vzdelanie o nebezpečenstvách liekov na predpis, uviedol klub.

Generálny riaditeľ John Lee povedal, že Rabbitohs presťahovala, aby zabezpečili nebolo by opakovanie incidentu. "Budeme úzko spolupracovať so všetkými našimi hráčmi, aby zabezpečili incident takého nebude opakovať," povedal Lee vo vyhlásení. "Bolo to vláčenie za hráčskej rodín, priateľov a clubmates; a vplyv na povesť nášho klubu. "

Bet365-Registrácia s bonusom tu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése