2017. július 20., csütörtök

Šéf novej sparťanskej obrany Holek: CSKA, to bude úplne iný zápas

Aj toto je súčasť sparťanských zmien: obrancovia sú teraz iba tri - a v strede Mario Holek. "Obrana bola v tomto zložení vrátane halfbeků de facto nová. Určite by si to ešte malo sadnúť, "vracia sa Holek k premiére, teda piatkovému štartu ligy v Jihlave (0: 0).



Ťažko ale porovnávať duel na ihrisku úmorne brániace Vysočiny s tým, čo čaká Spartu v utorok od 18.15 na štadióne na moskovskom predmestí Chimki. Namiesto toho, aby Spartan dobývali, budú naraz dobývaní; útočná sila CSKA budí rešpekt.

"Dopredu majú veľkú kvalitu. To vieme, "nezastiera Holek. V lige mal ved ľa seba vľavo Hybš a vpravo Marečka, zmeny však nie sú vylúčené. "Jihlava hrala nakopávané balóny, jeden útočník čakal na brejky.Nebolo to tak zložité. V Moskve nás čaká úplne iný zápas, "hovorí ústredná muž sparťanskej defenzívne trojky:" Ale ja by som v súčinnosti dozadu úplne problém nevidel. Skôr to chce nájsť nejaké cestičky dopredu, ako prekonávať obranné bloky. "

Moskovskej CSKA patrí k tomu najlepšiemu, čo ruský klubový futbal ponúka. Oproti Sparte, ktorá momentálne zohľadňujú sa bet365 mnohé hráčov, má potrebné túto výhodu: káder je zohraný, tréner Sluckij šéfuje lavičke už od roku 2009.

"Určite sú na seba zvyknutí, majú tam zautomatizované princípy. Čo sa týka ofenzívy, sú veci, ktoré sa v zápasoch opakujú - musíme si na ne dať pozor a bet365 bonus eliminovať ich, "vyzerá Holek ťažké strety sa súperovými hviezdami.A to, že štýl CSKA nie je žiadnou záhadou, komentuje: "Aj keď si ich súperi trebárs v lige môžu hovoriť, že sú dobre čitateľní, vo finále je CSKA poráža."

áno, bet 365 role sú rozdelené, však aj stopér Sparty povie: "Papierovo je favoritom CSKA." Pravdaže možno bet365 stavky dôležitejšie sú slová, ktorými Holek pokračuje. "Nevzdávame sa, budeme bojovať. Skôr by sme sa mali tešiť, nie sa zväzovať nejakou nervozitou; je to výzva sa ukázať, chytiť šancu za pačesy, "burcuje.

S každým ďalším útokom Moskovčanov, ktorý Holka vedené trio ubráni, sa táto sparťanskej šanca na stámiliónové sen v podobe Ligy majstrov bude zvyšovať.

bet365 mobil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése